Wij onderscheiden ons in het bijzonder door een tweetal kenmerken. In eerste plaats een goede match gevolgd door ondernemerschap.

Goede match

Het werving en selectie proces wordt zorgvuldig uitgevoerd, volgens een strak protocol, waarbij de criteria van de selectie goed getoetst worden. Enerzijds is het belangrijk dat kandidaten voldoen aan de juiste kwalificaties, maar anderzijds vinden wij een match met de opdrachtgever een even belangrijk criterium. Deze optimale match resulteert in een hoge betrokkenheid, productiviteit en werkplezier van onze medewerkers. Voor onze opdrachtgevers leidt dit tot een effectieve inzet met hoog rendement.

Ondernemerschap

Een belangrijke vuistregel van onze organisatie is dat wij uitsluitend met zzp’ers (zelfstandige zonder personeel) werken. Dit betekent dat onze medewerkers snel zijn in te zetten en dat onze opdrachtgevers kunnen rekenen op ondernemerschap en flexibiliteit van onze medewerkers.

Spreekt onze manier van werken u aan?
Wilt u meer informatie of direct met ons aan de slag?

Ook aan het werk met Perfection?

Wij hebben regelmatig nieuwe vacatures. Denkt u dat uw profiel aansluit op onze kernwaarden en heeft u voldoende ervaring binnen de productie, bouw, logistiek, tuinbouw of schoonmaak branche? Mail je CV en motivatie naar werken@perfection-wsu.nl

Direct contact?

Copyright ©2019 Perfection-WSU – Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring & Cookiebeleid | Design & Hosting: WestDijk Reclame

Scroll to top