Wij kunnen uw organisatie op diverse manieren van een goede serviceverlening voorzien. De meest voorkomende zijn het aannemen van werkzaamheden op projectbasis en het plaatsen van gekwalificeerd en gemotiveerd personeel.

Op projectbasis

Het komt regelmatig voor dat organisaties tijdens piekmomenten een beroep doen op ons personeelsbestand. Wij staan dan graag voor u klaar door snel, goed gekwalificeerd personeel effectief in te zetten zodat uw operationele bedrijfsprocessen niet in gevaar komen. Wij selecteren personeel dat bij uw bedrijf past en zorgen ervoor dat vooraf een uitgebreide intake is geweest. Tijdens deze selectie besteden wij aandacht aan aspecten als werkervaring en motivatie.

Personeel plaatsing

Steeds vaker zien wij dat organisaties delen van hun productielijnen liever uitbesteden aan partijen die daar gekwalificeerd personeel voor hebben. Dit kan gaan om in- en verpak werkzaamheden, het uit handen nemen van productiewerkzaamheden in een distributiecentrum of het uitbesteden van de volledige oogst. Dit zijn typische opdrachten waar wij juist in uitblinken!

Voordelen voor u als opdrachtgever

Geen kosten voor het werven en selecteren van personeel, geen personeelsadministratie, flexibele inzet van personeel en er is geen risico bij ziekte.

Spreekt onze manier van werken u aan?
Wilt u meer informatie of direct met ons aan de slag?

Ook aan het werk met Perfection?

Wij hebben regelmatig nieuwe vacatures. Denkt u dat uw profiel aansluit op onze kernwaarden en heeft u voldoende ervaring binnen de productie, bouw, logistiek, tuinbouw of schoonmaak branche? Mail je CV en motivatie naar werken@perfection-wsu.nl

Direct contact?

Copyright ©2019 Perfection-WSU – Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring & Cookiebeleid | Design & Hosting: WestDijk Reclame

Scroll to top